Company Logo

Ronilački centar Osijek

Ronilački centar “Osijek” je Udruga zaljubljenika u sve oblike podvodnih aktivnosti koja se bavi edukacijom ronilačkih kadrova za potrebe grada Osijeka i cijele Hrvatske.

Klub djeluje od 14. studenog 1996. i registriran je kao neprofitna udruga za bavljenje rekreativnim ronjenjem, fizičkim aktivnostima, igrama na i pod vodom, te poboljšavanjem psihofizičkog stanja. Ronilački centar “Osijek” je oduvijek težio što boljoj obuci ronilačkog kadra u RH stoga je u klubu moguća obuka ronilaca prema tri različite ronilačke škole: CMAS, SSI i PSS. Također za obuku najmlađih imamo i Scuba rangers instruktore. Instruktori i ronioci RC “Osijek-a” su dugogodišnjim iskustvom stekli sve potrebne preduvjete za prenošenjem svojeg znanja svim koji su zainteresirani u podvodni svijet.

Jedna od posebnosti našeg Kluba je i razvijeni rad s invalidnim osobama tijekom kojeg se tim osobama pomaže u postizanju stabilnog psihofizičkog stanja.

Kroz mnoge sportske aktivnosti Ronilačkog centar “Osijek” naši članovi su u Hrvatsku doveli novu sportsku, podvodnu disciplinu “PODVODNI HOKEJ” i tako postavili temelje ovom 3D sportu u Hrvatskoj. Ponosno i naglašavamo da je prva hrvatska reprezentacija u podvodnom hokeju bila sačinjena od većinom članova našeg kluba a tako je ostalo i do sada.

Ronilački centar “Osijek” uz glavnu bazu u “Gradu na Dravi” ima i stalnu ronilačku bazu u Rogoznici u blizini Šibenika. Tu jadransku lokaciju smo izabrali jer je riječ o jednom od najčišćih akvatorija Jadranskog mora s mnoštvom podvodnih lokacija koje sve ronioce ostavljaju bez daha svojom ljepotom.

Naši ciljevi:
• pružiti podršku za sve ronioce bez obzira na rasu, spol, hendikep ili ronilačko opredjeljenje
• promovirati ronjenje na dah ili s bocama, vodene sportove i ekološko-konzervatorijsku osviještenost
• organizirati scuba izlete i edukacijska iskustva ronjenja u rijekama, jezerima i otvorenom moru

VOLITE LI RONITI?
Ako je Vaš odgovor DA, onda je Ronilački centar ”Osijek” Vaš pravi izbor. Nalazimo se u osječkoj Tvrđi, Trg Vatroslav Lisinskog bb (pokraj Klasične gimnazije) i imamo sastanke svake srijede i nedjelje od 20h. Dođite, raspitajte se i naši stručni instruktori i ronioci će Vam odgovoriti na sve Vaše upite.

Ako imate dodatna pitanja slobodno nama se javite putem telefona +385 (0) 99 731 3794 ili putem e-mail-a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

More in this category: Korisni linkovi »

INFORMACIJE

KLUPSKI SASTANCI:

Srijeda 20:00h

Nedjelja 20:00h

TRENINZI NA BAZENIMA:

Srijeda 21:45 - 23:00

Nedjelja 21:00- 22:30

EKO AKCIJE

2024. - Termini u fazi dogovora

RONILAČKI TEČAJEVI

CMAS Logo

pss




Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.6 templates web hosting Valid XHTML and CSS.

We have 3 guests and no members online