Company Logo

Postani član

Postati član Ronilačkog centra Osijek znači kao prvo biti dio jedne složne i vesele ekipe. Članovi RC Osijek su odreda dobri sportaši, odlični ronioci i treneri. Postati član je lako, kontaktirajte nas a mi ćemo Vas usmjeriti na daljnje korake i biti ćete kontaktirani. Treninzi su na Gradskim bazenima Osijek (Srijedom i Nedjeljom) u večernjim satima.

Klupski sastanci su Srijedom i Nedjeljom u 20:00h (Trg. V. Lisinskog bb)

  

U nastavku pogledajte naše članarine i kategorije članstva:

Redovna članarina - 15,00 € (mjesečna članarina ),  (trening, korištenje bazena, mogućnost odlaska na natjecanje)

Godišnja  - 60,00 € (godišnja članarina) - korištenje klupske opreme, eko akcije, stažna ronjenja, treninzi na bazenu - vrijedi za ronioce s položenom ronilačkom licencom

VIP članstvo 60,00 € - xxx,xx € (godišnja članarina) - maksimalni iznos uplate nije ograničen, ova počasna kategorija članstva se dodjeljuje članovima koji na razne načine pridonose radu i razvoju kluba te značajno utječu na njega. (VIP član RC Osijek ima mogućnost korištenja bazena u terminima određenim od strane RC Osijek, ovisno o tome je li ronioc i sva prava iz kategorije član ronioc i sve druge povlastice određene od strane vodstva kluba.

Mjesečna članarina se plaća do 15tog u mjesecu, godišnja članarina se plaća svake godine do kraja siječnja (do 15.01. za tekuću godinu).

 

More in this category: « Kontaktirajte nas Podvodni hokej »

INFORMACIJE

KLUPSKI SASTANCI:

Srijeda 20:00h

Nedjelja 20:00h

TRENINZI NA BAZENIMA:

Srijeda 21:45 - 23:00

Nedjelja 21:00- 22:30

EKO AKCIJE

2024. - Termini u fazi dogovora

RONILAČKI TEČAJEVI

CMAS Logo

pss
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.6 templates web hosting Valid XHTML and CSS.

We have 36 guests and no members online