Company Logo

Ronilački Centar Osijek - Apsolutni prvaci DPP Varaždin 2019

U subotu, 21. rujna 2019. u Varaždinu je održana Finalna trka Hrvatske u daljinskom plivanju perajama. Ujedno radi se o 28.natjecanju takvog tipa u organizaciji KPA Drava Varaždin i Hrvatskog Ronilačkog Saveza.
Na prvenstvu već tradicionalno sudjeluju naši članovi koji su i ovog puta polučili i više nego dobre rezultate. Naši članovi u sastavu : Robert Štrbik, Tomislav Šarčević, Darko Iharoš, Ivan Galić, Krešimir Erk, te ženske članice u sastavu Božana Skeledžija, Petra Štrbik, Ana-Marija Johum te Viktorija Drinovac zaslužni su za Apsolutno 1. mjesto u ukupnom klupskom poretku.

Prvi put u povijesti našeg kluba dvije medalje u ženskoj kategoriji...  Božana Skeledžija i Petra Štrbik osvojile su 1.mjesto u kategoriji parovi, te Ana-Marija Johum i Viktorija Drinovac zasjele su na brončano postolje.
U muškoj kategoriji Krešimir Erk i Ivan Galić osvajaju srebro. Zlatne bodove donosi i naš Robert Štrbik koji u veteranskoj kategoriji osvaja zlato, kao i ukupno drugo mjesto na kupu Hrvatske u pojedinačnom plivanju perajama.

Duljina staze je bila 7000m, dok je temperatura vode bila svega 13C
Samom činjenicom da je Osijek Grad na Dravi, ovi rezultati produkt su upornog i predanog rada naših članova pod vodstvom trenera Andreja Slivke, koji je ujedno i glavni instruktor ronjenja u našem klubu....

Fotografije snimio i ustupio (Dragutin Kermek)


 

INFORMACIJE

KLUPSKI SASTANCI:

Srijeda 20:00h

Nedjelja 20:00h

TRENINZI NA BAZENIMA:

Srijeda 21:45 - 23:00

Nedjelja 21:00- 22:30

EKO AKCIJE

2024. - Termini u fazi dogovora

RONILAČKI TEČAJEVI

CMAS Logo

pss
Powered by Joomla!®. Designed by: joomla 1.6 templates web hosting Valid XHTML and CSS.

We have 30 guests and no members online